Štampani materijal

Želite da uradite memorandume i vizit karte. Potrebni su Vam flajeri za reklamiranje Vaših proizvoda. Planirate štampu fascikla i blokove, različitih oblika i formata. Neophodni su Vam obrasci, deklaracije, brošure, poslovni izveštaji i druge publikacije. Želite da odštampate knjigu, katalog i  još mnogo toga drugog.

Na pravom ste mestu. Nudimo Vam veliki izbor proizvoda iz oblasti grafičke industrije. Kombinacijom digitalne i ofset štampe u mogućnosti smo da izradimo veoma kvalitetne proizvode bez obzira na tiraž, u vrlo razumnim rokovima. Naše iskustvo Vam stoji na raspolaganju. Uvek smo tu da vam damo savet predlog i sugestiju kako bi maksimalno uskladili odnos cene i kvaliteta proizvoda. Odgovorno i ozbiljno pristupamo svakom poslu, uvek u realnim rokovima, što vama omogućava dobro planiranje vaših poslovnih aktivnosti.

Da bi uspešno reklamirali svoju firmu, proizvod, uslugu ili brend, potreban vam je dobar dizajn odnosno dobro grafičko rešenje.

Priprema za štampu je vrlo važan i odgovoran segment u procesu izrade bilo kog štampanog materijala. Da bi se priprema kvalitetno uradila, potrebno je znanje i iskustvo o svim tehnikama štampe i dorade proizvoda kao i poznavanje karakteristika materijala od kojih se proizvod izrađuje.

Kvalitetan, savremen dizajn je veoma važan za vizuelni identitet kako Vaše firme tako i proizvoda ili usluga koje pružate. Pored pripreme za štampu kod nas možete dobiti usluge grafičkog dizajna od vizit karte, preko ozbiljnih i zahtevnih publikacija i knjiga, pa sve do izrade kompletnih grafičkih standarda za potrebe Vaše firme.

Tu smo za vas, da vašu ideju pretvorimo u gotov proizvod.

+381 63 231 219